Poradna městského obvodu Plzeň 1

Vložení dotazu

Pole označená * jsou povinná

24. 9. 2018 13:10 Jansová Jitka
Dobrý den, 21.9. spadl při vichřici strom za domem55, Sokolovská- kam se hlásí,aby byl rozřezán a uklizen?Nad tímto je uschlá menší bříza, ta by se při odstranění taky mohla uříznout. Děkuji- a stro byl totálně uhnilý, bylo štěstí, že nespadl dřív a někoho nezabil...Děkuji za vyřízení.
27. 9. 2018 09:23 Město Plzeň
Dobré odpoledne paní Jansová, Váš podnět jsem předal úřadu Městského obvodu Plzeň 1.
18. 9. 2018 17:38 Stanislav Gregor
Dobrý den. V sousedství našeho domu se nachází vinárna U Beranů, Jesenická 727/36, Plzeň - Bolevec. Nájemníky našeho domu obtěžují nadměrným hlukem ze zahrádky a to i ve dnech, kdy mají zavřeno. Není vyjímkou, že jejich "párty" končí v 1:00 nebo (jako minulý týden) i ve 2:30. Je to skutečný teror. Už nám došla trpělivost. Poraďte prosím, jak můžeme situaci řešit. K nastolení pořádku se volá se městská nebo státní policie? Děkuji předem za odpověď.
27. 9. 2018 09:23 Město Plzeň
Dobrý den, v případě, že se tato situace bude opakovat obracejte se prosím na Městskou policii Plzeň tel.: 156.
9. 8. 2018 11:27 Soňa Jindrová
Dobrý den, je to už více než mesíc, kdy jsem vznesla dotaz jakým způsobem vyřeší městský obvod 1 nepříjemnu situaci s bezdomovci, kteří se usadili uprostřed sidlištěm před školou, a svým chováním znepříjemňují život stovkám místních obyvatel. Okupují lavičky, pijí zde alkohol, řvou a vyjadřájí se velice vulgárně. Výrazy jako "ty píčo, nestojím o tvojí kundu" a jiné musíme poslouchat téměř denně. Otevřít si na tuto stranu okno je nemyslitelné. Jedná se o stále stejná individua, která byla vypuzena z prostoru před místní knihovovnou. Jednorázové vykázánní městskou policií z uvedeného prostoru nemá smysl, opět se vrátí. Žádám vás za sebe i mnoho dalších o pomoc v této situaci nebo o radu na koho se máme obráti, aby se naše bydlení opět stalo normálním a plnohodnotným. Soňa Jindrová
23. 8. 2018 13:27 Město Plzeň
Dobrý den, hlídky MP za poslední měsíce zaznamenaly významný pokles oznámení na narušování veřejného pořádku a rušení nočního klidu v okolí Hodonínské ul., přesto i nadále jsou na uvedeném místě prováděny průběžné kontroly. Městská policie se maximálně snaží nejen preventivní hlídkovou činností minimalizovat přestupkové jednání v uvedené oblasti. Ovšem bez aktivní podpory místních obyvatel, kdy je třeba protiprávní jednání dosvědčit před správním orgánem, nebo přímo hlídce na místě, je postihnutí protiprávního jednání bez dosvědčení takřka nemožné. Další podmínkou je, oznámení přestupkového jednání v době, kdy k protiprávnímu jednání právě dochází. Velká časová prodleva v oznamování nám znemožňuje aktuální problémy řešit na místě. Dále Městská policie ve spolupráci s ÚMO Plzeň 1, SVS města Plzně a firmou Čistá Plzeň zajistí likvidaci nelegálního stanového příbytku, ve kterém se zdržují osoby bez domova, kteří se během dne schází v Hodonínské ul.. K tomuto úklidu by mělo dojít začátkem měsíce září a v důsledku vystěhování osob bez domova z blízkosti Hodonínské ul. by mělo dojít k výraznému zlepšení situace v okolí Hodonínské ul..
Vyhledání policejního okrsku

Projekty pro bezpečnou Plzeň

Krizové řízení

  • Oddělení krizového řízení
  • Kopeckého sady 11, Plzeň
  • Telefon: 378 033 800
  • Email: karas@plzen.eu